Hi! Ik ben Laura

Ik ben jouw partner in het versterken en ondersteunen van jouw bedrijf. Mijn expertise ligt op het vlak van backoffice support én klantbeleving. Ik ben een ware multipotential en schakel moeiteloos tussen taken. Hartstikke fijn juist, want ik houd van variatie in mijn werkzaamheden.

Wat ik voor jou kan betekenen

Als ervaren Virtual Assistant bied ik een breed scala aan diensten aan, waaronder officemanagement, backoffice-ondersteuning en het verbeteren van de klantbeleving. Mijn aanpak is positief, vol energie en gericht op actie.

Door backoffice support en klantbeleving samen te brengen, streef ik naar een bedrijf dat zowel intern als extern uitblinkt.

Laten we samen aan de slag gaan:

Heb je behoefte aan ondersteuning tijdens drukke periodes, verlof van medewerkers of, laten we eerlijk zijn: hulp nodig bij het wegwerken van achterstanden? Ik sta klaar om jou te assisteren en resultaat te leveren.

In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd geniet ik van quality time met mijn gezin en hecht ik veel waarde aan een gezonde levensstijl. Ik geloof in de kracht van vitaliteit, een positieve mindset en dat een gebalanceerde aanpak van werk en privé essentieel is voor welzijn en geluk.

Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen, daarom heb ik recent een vitaliteitscoach opleiding gevolgd en lees ik met veel plezier over persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en mindset.

Vrolijke groet

Profielfoto VA Laura

Ervaringen van klanten

Ik heb het genoegen gehad om met Laura Profeta samen te werken bij Norm Studio, waar ze een belangrijke rol speelde in het professionaliseren van onze back-office. Haar inspanningen om de back-office te professionaliseren en structuur aan te brengen in ons ordermanagement waren buitengewoon effectief. Ze heeft op een doortastende en zelfstandige manier gewerkt, waardoor onze administratie nu overzichtelijk is en processen naadloos verlopen. Bovendien heeft Laura het gebruik van Trello geïntegreerd, wat een geweldige bijdrage is geweest aan onze interne workflow. Wij hebben nu meer tijd ons te richten op interieurontwerp en het management van verbouwingen.
Laura haar toewijding, adequaatheid en oog voor detail maken haar een waardevolle professional. Dank je wel, Laura, voor je waardevolle bijdrage aan Norm Studio!

Cathelijne van der Lande
Interieurontwerper
NORM Studio

Sinds enkele maanden ondersteunt Laura mij met mijn business. Als ondernemer blijf ik graag doen waar ik energie van krijg, terwijl Laura zich richt op de taken die mij geen energie geven. Perfect match. Zij brengt helderheid en overzicht aan in mijn taken en projecten. Dankzij haar werk ontstaat er ruimte in mijn hoofd, wat me de energie geeft om me te concentreren op de groei van mijn bedrijf. Ze denkt actief mee en geeft waardevol advies over het optimaliseren van mijn werkprocessen.
Haar sterke organisatorische vaardigheden en haar kennis op het gebied van vitaliteit zijn een waardevolle toevoeging. Laura begrijpt als geen ander wat mijn talenten en drijfveren zijn, en ze weet waar ik als Vitaloog energie van krijg.

Tirtsa Senf
Vitaloog®  

Als Vitaloog help ik organisaties bij het ontwikkelen van een vitaliteitsplan. Om zelf ook in balans te blijven, was ik op zoek naar een VA en zo kwam ik uit bij Laura. Laura heeft aan 2 woorden genoeg en pakt zaken proactief op, maar altijd in afstemming met mij. Dat scheelt mij een hoop ballen om in de lucht te houden! Zo doet zij een deel van het klantcontact en dit doet zij met veel enthousiasme. Mede door haar eigen affiniteit met vitaliteit, maar ook gewoon omdat zij een positief ingesteld persoon is. Dat maakt het samenwerken ook zo fijn. Zij juicht met mij mee bij nieuwe opdrachtgevers en bedenkt de creatiefste cadeautjes voor klanten. Daarnaast is zij flexibel, communicatief sterk en denkt mee in kansen. Kortom, ik raad Laura van harte aan.

Margot van Hoijdonck
Vitaloog® | Psycholoog
VitaliBlij

Laura werkt nauwkeurig, klantgericht en to-the-point. Ze ontlast me geweldig in mijn niet core activiteiten. Heerlijk om die to-do te zien verdwijnen. En fijn dat ze vitaliteit ondernemers goed begrijpt. Dus zeker een aanrader als je ondersteuning zoekt!

Roy Wenting
Trainer | Coach | Schrijver
Next Level You Academy

Laura is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is opgewekt, ziet wat er nodig is en is dan praktisch ingesteld. Laura denkt in oplossingen en pakt ook door. Ze schakelt snel. Nieuwe onderwerpen, tools e.d. maakt ze zich snel eigen. Superfijn om Laura in je team te hebben.

Anja Hepkema
Online office manager | Webbouwer

Laura is een betrouwbare virtuele assistente. Ze is altijd vriendelijk en correct in het contact. Ze heeft een natuurlijk gevoel voor gezondheid en denkt graag mee om administratieve zaken vlot te laten verlopen. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Kasper Janssen
Sportarts | Spreker | Auteur

Laura heeft fijne ondersteuning geboden bij een aantal taken. Ze reageert snel, is flexibel en denkt graag mee. Datgene wat je van een goede VA mag verwachten en Laura doet dat met veel enthousiasme!

Joyce Blauwhoff 
Gezinspedagoog Msc. | Docent Pedagogiek

Deze bedrijven gingen je voor:

Logo samenwerkingen in een foto

Virtual Balance
Laura Profeta

info@virtualbalance.nl
KvK nummer:  85185930
BTW: NL004063155B96

weblish transparant

Let's get social! Vind je het leuk om meer over mij en mijn bedrijf te lezen? Volg mij dan op Linkedin.