IMG_1731 (1)

Positief, vol energie en actiegericht

Mijn rol is om jouw bedrijf te versterken en te ondersteunen, zodat het soepel draait. Als een topatleet. Vergelijk het met een vitamineshot voor jouw bedrijf: ik zorg voor een boost aan efficiëntie, productiviteit en structuur. Zo kan jouw bedrijf weer topprestaties leveren. Laten we aan de slag gaan!

Laura

"Geloof altijd in die ene reden waarom het wél kan"

Virtual Assistant vitaliteit

De kracht van vitaliteit

Waarom werken met Vitaliteit professionals? Als je mij vraagt waarom ik doe wat ik doe, dan is het omdat ik sterk geloof in de kracht van vitaliteit en een positieve mindset. Mijn persoonlijke missie is een bijdrage te leveren aan een vitale samenleving waarin mensen het beste uit zichzelf halen.

Mijn vroege liefde voor vitaliteit vormde het begin van een reeks sportieve uitdagingen, waaronder de Dam tot Dam-loop, verschillende obstacle runs en intensieve kickbokslessen. Maar voor mij is vitaliteit meer dan lichamelijke activiteit of gezonde voeding. Het is een manier van denken en leven die ik koester. In het dagelijks leven zoeken mensen mij op voor advies en positieve energie, omdat ik vitaliteit uitstraal. En daar ben ik supertrots op!

Ik breng mijn passie voor vitaliteit in mijn werk en samen zorgen we voor groei en positieve verandering in jouw bedrijf.

Als Virtual Assistant ondersteun en adviseer ik jou om je visie om te zetten in actie. Met mijn kennis en inzet help ik jou om nog meer positieve impact te maken.

Mijn weg naar vitaliteit en een positieve mindset

Mijn professionele achtergrond omvat twee waardevolle elementen. Allereerst mijn hbo-opleiding Social Work, die me leerde begrijpen wat mensen drijft en hoe ze omgaan met uitdagingen. Daarnaast heb ik via de Vitaliteitscoach-opleiding waardevolle kennis en praktische tools opgedaan waardoor ik goed begrijp wat er speelt in de vitaliteitssector. Deze combinatie van kennis en vaardigheden is de solide basis van wat ik te bieden heb.

Maar wat mijn aanpak echt uniek maakt, is mijn levenservaring. Ik ben opgegroeid met een narcistische ouder, heb het verlies van mijn broertje meegemaakt en heb nog tal van andere ingrijpende levensgebeurtenissen doorstaan. Ik weet heel goed wat het betekent om vast te lopen, je af te vragen hoe je verder moet en hoe krachtig het is om veerkracht te ontwikkelen.

Alle gebeurtenissen uit mijn leven hebben bijgedragen aan mijn krachtige positieve mindset. Deze persoonlijke ervaringen hebben me geleerd hoe belangrijk het is om vitaliteit en positiviteit te omarmen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor het ondersteunen van anderen.

Als VA breng ik deze mix van professionele vaardigheden en levenservaring in om jou te ondersteunen bij je groei en succes, zodat je kunt blijven inspireren en bloeien in jouw vakgebied.

Misschien ook leuk om te weten: uit de Clifton Strengths talentenanalyse is gebleken dat ik het unieke vermogen heb om het 'vonkje' in jou aan te wakkeren en jou te inspireren. Het 'vonkje' staat voor jouw innerlijke drive, jouw passie en motivatie om te groeien en je doelen te bereiken. Het is mijn doel om jouw innerlijke vuur aan te wakkeren, zodat je vol energie en zelfvertrouwen je zakelijk succes kunt bereiken.

foto linkedin 22

Contactgegevens

Laura Profeta
Info@virtualbalance.nl
KvK nummer:  85185930
BTW nummer: NL004063155B96

weblish transparant