Hoeveel ondersteuning heb je nodig? Jij hebt de touwtjes in handen!

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en exclusief opstartkosten

Kies de optie die bij jou past, zodat jij je kunt richten op wat jou energie geeft. De door jou gekozen ondersteuning wordt wekelijks afgenomen en aan het einde van elke maand ontvang je de factuur.

Voor een vlotte aftrap en soepele samenwerking reken ik eenmalig 100 euro aan opstartkosten. Hierbij regel ik de installatie van webmail, wachtwoordbeheer, cloudopslag voor bestandsdeling en de opzet van jouw projectmanagement op Trello. Deze kosten gaan niet van je pakket-uren af en je geniet direct van een georganiseerde start.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en kies jouw ideale ondersteuning.

100 euro per week*

Wekelijkse Boost 1,5u p/wk

Ideaal als je behoefte hebt aan wekelijkse ondersteuning om prioriteiten te stellen en taken af te handelen.

*Het maandbedrag varieert tussen de 400 en 500 euro, gebaseerd op het aantal werkweken in de maand.

Na overschrijding van de pakket-uren is het mogelijk om extra werkzaamheden in te kopen tegen een tarief van 65 euro per uur.

250 euro per week*

Halve Dag Intensive 4u p/wk

Perfect voor jou als je een halve dag per week wilt besteden aan projectmanagement en organisatie.

*Het maandbedrag varieert tussen de 1000 en 1250 euro, gebaseerd op het aantal werkweken in de maand.

Na overschrijding van de pakket-uren is het mogelijk om extra werkzaamheden in te kopen tegen een tarief van 60 euro per uur.

475 euro per week*

Volledige Dag All-in 8u p/wk

Uitermate geschikt als je volop wilt profiteren van uitgebreide ondersteuning en een snelle groei van je bedrijf nastreeft.

*Het maandbedrag varieert tussen de 1900 en 2375 euro, gebaseerd op het aantal werkweken in de maand.

Na overschrijding van de pakket-uren is het mogelijk om extra werkzaamheden in te kopen tegen een tarief van 55 euro per uur.

Prijs op aanvraag

Maatwerk en Eenmalig Project

Heb je meer dan een dag per week ondersteuning nodig, een eenmalig project of ben je geïnteresseerd in de Business Organizer? Neem contact op voor een Offerte op Maat. Ongeacht de omvang, help ik je om het tot een groot succes te maken. 

Jouw Doel, Mijn Expertise, Onze Samenwerking

Profielfoto VA Laura

Wanneer zijn wij een match

  • Als er open en eerlijke communicatie is, waarbij we gemakkelijk ideeën, verwachtingen en feedback kunnen uitwisselen.
  • Als je de waarde van mijn expertise en ondersteuning wilt benutten.
  • Als er een gevoel van vertrouwen is, waarbij we erop kunnen vertrouwen dat we onze beloften nakomen en elkaars capaciteiten waarderen.
  • Als er een natuurlijke klik en positieve chemie is tussen ons, wat de samenwerking aangenamer en productiever maakt.
  • Als je op zoek bent naar een VA met een uitgebreide expertise in organiseren en coördineren. Iemand die niet alleen taken uitvoert, maar ook proactief met je meedenkt.

Wanneer zijn wij geen match

  • Als er onvoldoende communicatie is over verwachtingen en doelen.
  • Als je niet wilt investeren in de expertise en ondersteuning die ik bied, is het misschien niet het juiste moment om samen te werken.
  • Als je moeite hebt met delegeren en volledige controle wilt behouden.
  • Als onze kernwaarden niet goed op elkaar aansluiten.
  • Als je op zoek bent naar een social media expert, grafisch ontwerper of een technische VA. In dat geval verwijs ik je graag door naar experts uit mijn netwerk.

Een verzameling van inspirerende samenwerkingen

Een verzameling van inspirerende opdrachtgevers en reviews

Joyce Blauwhoff Gezinspedagoog Msc. | Docent Pedagogiek

Laura heeft fijne ondersteuning geboden bij een aantal taken. Ze reageert snel, is flexibel en denkt graag mee. Datgene wat je van een goede VA mag verwachten en Laura doet dat met veel enthousiasme!

Tirtsa Senf Vitaloog®

Sinds enkele maanden ondersteunt Laura mij met mijn business. Als ondernemer blijf ik graag doen waar ik energie van krijg, terwijl Laura zich richt op de taken die mij geen energie geven. Perfect match. Zij brengt helderheid en overzicht aan in mijn taken en projecten. Dankzij haar werk ontstaat er ruimte in mijn hoofd, wat me de energie geeft om me te concentreren op de groei van mijn bedrijf. Ze denkt actief mee en geeft waardevol advies over het optimaliseren van mijn werkprocessen.
Haar sterke organisatorische vaardigheden en haar kennis op het gebied van vitaliteit zijn een waardevolle toevoeging. Laura begrijpt als geen ander wat mijn talenten en drijfveren zijn, en ze weet waar ik als Vitaloog energie van krijg.

Margot van Hoijdonck Vitaloog® | Psycholoog

Als Vitaloog help ik organisaties bij het ontwikkelen van een vitaliteitsplan. Om zelf ook in balans te blijven, was ik op zoek naar een VA en zo kwam ik uit bij Laura. Laura heeft aan 2 woorden genoeg en pakt zaken proactief op, maar altijd in afstemming met mij. Dat scheelt mij een hoop ballen om in de lucht te houden! Zo doet zij een deel van het klantcontact en dit doet zij met veel enthousiasme. Mede door haar eigen affiniteit met vitaliteit, maar ook gewoon omdat zij een positief ingesteld persoon is. Dat maakt het samenwerken ook zo fijn. Zij juicht met mij mee bij nieuwe opdrachtgevers en bedenkt de creatiefste cadeautjes voor klanten. Daarnaast is zij flexibel, communicatief sterk en denkt mee in kansen. Kortom, ik raad Laura van harte aan.

Kasper Janssen Sportarts | Spreker | Auteur

Laura is een betrouwbare virtuele assistente. Ze is altijd vriendelijk en correct in het contact. Ze heeft een natuurlijk gevoel voor gezondheid en denkt graag mee om administratieve zaken vlot te laten verlopen. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Anja Hepkema Online office manager | Webbouwer

Laura is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is opgewekt, ziet wat er nodig is en is dan praktisch ingesteld. Laura denkt in oplossingen en pakt ook door. Ze schakelt snel. Nieuwe onderwerpen, tools e.d. maakt ze zich snel eigen. Superfijn om Laura in je team te hebben.

Previous
Next

Contactgegevens

Laura Profeta
Info@virtualbalance.nl
KvK nummer:  85185930
BTW nummer: NL004063155B96

weblish transparant